Nieuws   Zoeken 

Tine's overheerlijke kersen-mon-choutaart
Ingredienten: (12 pers.):
plakjes cake of zelf gebakken taartbodem van cake
wat rum of likeur
4 blaadjes witte gelatine
300 gr.Mon Chou (verse roomkaas)
75 gr.bastardsuiker
1 zakje vanillesuiker
250 ml.slagroom
1 1/2 blik kersenvlaaivulling
grote springvorm.
Bereiding:
Week de gelatine in ruim koud water. In springvorm de cakeplakjes leggen of de taartbodem ,besprenkel dit met wat rum of likeur. Klop met de mixer de monchou glad met de suiker en vanillesuiker. Klop in een andere kom de slagroom stijf. In 3 eetlepels warm water de uitgeknepen gelatine oplossen. Schep door de monchou de gelatine en daarna de slagroom. Verdeel dit over de cake in de springvorm en daarboven op de vlaaivulling. In 2 uur is hij klaar als je de koelkast van te voren op de hoogste stand zet en zo laten staan tot de taart klaar is. Anders een uurtje langer.
Receptnummer: 11430 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Stond in een foldertje wat je allemaal met monchou kon doen,hartstikke lekker de kinderen zijn er ook dol op en niet moeilijk om te maken.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept