Nieuws   Zoeken 

Tine's zoetzure kalkoenfilet met courgette
Ingredienten: (4 pers.):
4 middelgrote tomaten
1 courgette
250 gr.champignons
8 sjalotjes
400 gr.kalkoenfilet
peper en zout naar smaak
4 el.olie
2 teentjes knoflook
8 el.mango chutney of tropical chutney
140 gr.tomatenpure
2 thl.karwijzaad
600 gr.gekookte zilvervliesrijst.
Bereiding:
Leg de tomaten in heet water en ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd de courgette en champignons in plakjes en de sjalotjes in vieren. Snijd de kalkoen in reepjes bestrooi ze met peper en zout. Verhit een wok of pan met dikke bodem en voeg de olie als de pan heet is. Roerbak de kalkoenreepjes met de uitjes tot ze gaar zijn en een lekker bruin korstje hebben. Pers de knoflook hierboven uit. Schep de tomaat,de courgette en champignons erddor en bak dit even mee. Roer de tomatenpuré en de chutney door elkaar schep het mengsel en het karwijzaad door het gerecht en nog eventjes goed door warmen. Server er de gekookte zilvervliesrijst bij.
Receptnummer: 11457 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Dit is een Slim-Fastrecept,het heeft weinig Kcal 540 per portie. Dit is zó lekker en zó gezond dus mensen die lijnen een geweldig recept,ook voor de mensen die niet lijnen heerlijk! ! ! ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept