Nieuws   Zoeken 

Agnes' italiaanse ovenschotel
Ingredienten: (4 pers.):
1 el. olijfolie
2 teentjes knoflook
uitgeperst
6 ons gekruid gehakt
6 ons Italiaanse roerbakmix
2 doosjes Maggie Puree voor Ovenschotels
1 zakje parmezaanse kaas
2 tl. gedroogde basilicum
Bereiding:
Verwarm de oven op 220 graden. Olie verhitten, knoflook 1 minuut bakken. Gehakt erbij doen en rul bakken. Roerbakmix toevoegen en meebakken. Puree maken zoals op het pakje staat. De helft van de parmezaanse kaas met de basilicum mengen, dit toevoegen aan het groentemengsel. Groentemengsel in een ovenschaal doen, puree eroverheen strijken , met een vork ribbeltjes maken in de puree. De rest van de kaas erover strooien en het geheel in een half uurtje goudbruin laten worden.
Receptnummer: 11543 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept