Nieuws   Zoeken 

Kaatje's onze spinazietaart
Ingredienten: (2 pers.):
300 gram spinazie
1 pond belegen kaas
1/2 el komijn
2 eieren
5 plakjes bladerdeeg
Bereiding:
Ontdooi de spinazie, laat deze uitlekken. Voeg de kaas toe in blokjes, voeg de komijn en eieren toe. Roeren tot een leuke massa. Leg de bladerdeeg in een ovenschaal en verdeel de spinazie over de bladerdeeg. Stop de schaal in een voorverwarmde oven (220`C) en laat dit 20-30 minuten bakken. Voila, klaar is uw taart! ! !
Receptnummer: 11626 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
Kruidenvariatie mogelijk naar smaak, kaas ook. Eet smakelijk!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept