Nieuws   Zoeken 

Sophie's gehaktschotel met feta
Ingredienten: (2 pers.):
3 aardappelen
1 rode paprika
1 bosje lenteui
1 dikke ui
250 gr rundergehakt
200 gr feta
1 pot aardappel anders (knoflook-kruiden)
beetje boter
Bereiding:
Paprika in blokjes snijden, ui snipperen, lenteui in ringetjes snijden, feta grof raspen, aardappel (ongekookt) schillen en in flinterdunne plakjes snijden. Oven op 225 graden voorverwarmen. Boter smelten en gehakt in 10 minuten rul en bruin bakken. Paprika, ui en lenteui toevoegen en 5 minuten meebakken. Tot de slot de aardappelschijfjes nog 5 minuten mee laten bakken. Aardappel anders toevoegen en goed vermengen met de overige ingredienten. Mengsel in een ovenschaal doen bestrooien met de geraspte feta. 30 minuten in de oven, en klaar!
Receptnummer: 11657 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Lekker met verse boontjes of een frisse salade.
Smakelijk eten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept