Nieuws   Zoeken 

Sophie's kabeljauw in roomsaus
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr kabeljauwfilets
2 grote uien
250 gr worteltjes
klein bosje peterselie
2 teentjes knoflook
1 theelepel kerriepoeder
200 gr geraspte oude kaas
bekertje slagroom
peper en zout
beetje boter
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 200 graden. Kabeljauw bestrooien met peper en zout. Uien schoonmaken en in flinterdunne plakjes snijden. Knoflook uitpersen. Worteltje schoonmaken en in dunne plakjes snijden. Peterselie wassen en in kleine stukjes knippen. Ovenschaal invetten met een beetje boter. Kabeljauw in ovenschaal doen, knoflook erover verdelen, en vervolgens de uien en worteltjes. Bestrooien met peterselie, kerrie en kaas. Schenk de slagroom erover en sluit de schotel af met aluminiumfolie. Laat de kabeljauw in 40 minuten gaar stoven.
Receptnummer: 11690 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Een recept, gekregen van mijn tante uit Belgie.
lekker met aardappelpuree of pasta en broccoli.
Eet smakelijk.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept