Nieuws   Zoeken 

Patries' pittig vispotje
Ingredienten: (2 pers.):
1 ui
175 gram krielaardappelen
200 gram kabeljauw (diepvries)
1 el olie
1 tl paprikapoeder
1 bekertje room
2 dl droge witte wijn
1 kippenbouillontablet
1 tl Italiaanse kruiden
mespuntje peper
200 gram doperwten (diepvries)
Bereiding:
Snijd de ui in ringen, de aardappeltjes in vieren en de ontdooide kabeljauw in stukjes. Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de ui ca. 3 minuten. Laat het paprikapoeder even meebakken en voeg dan de crème fraîche, de wijn, het bouillonblokje, de Italiaanse kruiden en de peper toe. Breng het geheel aan de kook en voeg dan de aardappeltjes, vis en doperwten toe en laat het geheel nog ca. 10 minuten zachtjes pruttelen tot alles gaar is.
Receptnummer: 11748 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Lekker met (bruin) (stok) brood en wijntje ! ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept