Nieuws   Zoeken 

Tine's spercieboontjes op chinese wijze
Ingredienten: (2 pers.):
500 gr.dunne spercieboontjes
zonnebloemolie
2 eetl.gesnipperde sjalotten
1 eetl.fijngehakte gemberwortel
1 eetl.kruidenazijn
1 theel.suiker
wat zout naar smaak.
Bereiding:
Verhit de olie in een wok. De boontjes door midden breken en wassen en wok deze in de hete olie eventjes maar, dan de sjalotten,gemberwortel,azijn,suiker,zout en 5 eetl. Warm water en zachtjes laten smoren tot ze beetgaar zijn ongeveer 10 min. Lekker met een omeletje en rijst. Kan e. V. T. Ook met een stukje vlees b. V. Gegrilde kalkoenfilet,ook erg lekker.
Receptnummer: 11751 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept