Ingredienten: (4 pers.):
4 tongfilets
150 gr grijze garnalen
1 dl droge witte wijn
1/2 blokje visbouillon
100 gr zure room
sap van 1/4 citroen
1 kl dragon
peper en zout
garnering:
ong 12 asperges
8 halve maantjes van bladerdeeg
| Bereiding:
Schik de diepgevroren filets in een kom en kruimel er het halve bouillonblokje overheen. Giet er het citroensap, de witte wijn over en kruid met peper en zout. Dek af en laat gaarsudderen. Haal de vis uit de kom / warmhouden en laat het kookvocht inkoken tot de helft. Voeg er de zure room toe en laat inkoken tot de saus gebonden is. Voeg de garnalen en de dragon toe en laat even inwarmen. Schik op elk bord 1 tongfilet, 3 asperges in waaiervorm en 2 voorverwarmde halve maantjes! !. Lepel wat saus over de vis. Smakelijk ! ! |