Nieuws   Zoeken 

Joni's shoarmasoep
Ingredienten: (6 pers.):
4 uien
1 teentje knoflook
400 gr shoarmavlees
1 a 2 el zonnebloem- of olijfolie
1 pak Hongaarse goulashsoep
2 ltr water
1 groot blik witte bonen in tomatensaus
Bereiding:
Pel de uien en de knoflook en snipper ze fijn. Roerbak het vlees circa 6 min. In hete olie en schep het uit de pan. Fruit in de achtergebleven olie uien en knoflook. Maak de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg er twee liter water aan toe. Breng de soep aan de kook en roer er dan het vlees, de uien en de knoflook door. Laat ca. 10 min. Zachtjes koken en doer er dan de witten bonnen met tomatensaus bij. Breng weer aan de kook en laat nog 5 min. Zachtjes pruttelen.
Receptnummer: 11820 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Serveer er knoflookbrood, turks brood of stokbrood met kruidenboter bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept