Nieuws   Zoeken 

Ka'tjuhs visprutje
Ingredienten: (2 pers.):
Diverse soorten vis (bv zalm
koolvis
garnalen
andere witte vissoorten)
Boursin culinair
3 pepers
Melk (ongeveer 100 ml)
teentje knoflook
1 courgette
2 paprika's
half bakje champignons
1 ui
Bereiding:
Snij de vis in kleine stukjes en bak de stukjes gaar. Voeg vervolgens de knoflook (geperst), ui, courgette, paprika en champignons toe, en bak deze mee. Voeg als laatste de bousin en de melk toe. Goed doorroeren. Is de saus iets te vloeibaar, voeg dan wat maizena toe. Lekker met rijst of aardappelpuree en wat frisse sla.
Receptnummer: 11821 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept