Nieuws   Zoeken 

Gerda's aubergine met feta en tomaat op de gril
Ingredienten: (4 pers.):
4 kleine aubergine(ongeveer 200 gr per stuk)
300 gr feta kaas
4 tomaten
6 eetl olijfolie
1/2 uitgeperste citroen
1 teentje knoflook
4 theel tijm
zout en peper
Bereiding:
Aubergine wassen en afdrogen, in de lengte halveren. Insneden maken van ongeveer 1 cm breed( niet helemaal tot het einde) in de lange weg. Tomaten wassen en blokjes snijden. Feta in repen van ongeveer 1/2 cm dik snijden. Alminiumfolie van 30 bij 30 invetten met olie. De aubergine erop leggen en de feta en tomaat verdelen in de insneden. Een marinade maken van de olie, uitgeperste citroen, knoflook,zout en peper. Dat over de aubergine verdelen met wat tijm. Een pakketje maken en 20 min garen op de grill
Receptnummer: 11830 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept