Nieuws   Zoeken 

Esther's stoofpot met rundvlees en pinda's
Ingredienten: (4 pers.):
- 1 el olie
60 gr boter
450 gr biefstuk
1 ui (stukjes)
2 teentjes knoflook (fijn)
5 grote vastkokende aardappelen (blokjes)
1 thlepel pikant paprikapoeder
4 el pindakaas
6 dl runderbouillon
25 gr ongezouten pinda's
2 thlepel sojasaus
50 gr sugassnaps
1 rode paprika (reepjes)
Bereiding:
# verhit de olie met de boter, voeg de biefstuk toe (bak dit 4 minuten). # Voeg de ui en knoflook toe, bak dit 2 minuten mee. # voeg de aardappelen erbij en laat het 4 minuten bakken. # meng het paprikapoeder en de pindakaas erdoor en geleidelijk de bouillon. # voeg dan de pinda's, sojasaus en de paprika erbij. # Deksel op de pan en 30 minuten wachten. #klaar!
Receptnummer: 11856 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 55 min.
Opmerking:
Ik weet dat het niet supersnel klaar is, maar de bereiding wel, in de tijd dat het staat te pruttelen, kun jij lekker bij de gasten zitten of nog wat andere klussen doen!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept