Nieuws   Zoeken 

Esther's aardappels met mosterd en safraan
Ingredienten: (4 pers.):
- 1 thlepel safraandraadjes
6 eetlepel kokend water
700 gr aardappelen
ongeschild in maantjes
1 rode ui
in achten
2 tenen knoflook
geperst
1 eetlepel wittewijnazijn
2 eetlepel olijfolie
1 eetlepel mosterd
5 eetlepel groentebouillon
5 eetlepel droge
witte wijn
2 thlepel rozemarijn
zout en peper
Bereiding:
# doe de safraan in een bakje met het water en laat het 10 minuten staan. # leg de aardappelen met de ui in een ovenschaal. # voeg de azijn, olie, mosterd,wijn,rozemarijn en het safraanwater erbij. Met wat zout en peper naar smaak. # doe folie erover en zet het geheel in een voorverwarmde oven (220 graden). # haal het folie eraf en zet het geheel nog 10 minuten terug. (tot het een knapperige korst heeft)
Receptnummer: 11857 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept