Nieuws   Zoeken 

Vanessa's empanada's
Ingredienten: (2 pers.):
Voor de vleesversie:
1 pakje bladerdeeg
pakjes chorizo (vleeswaar)
1 rode paprika
1 rode ui
blokjes feta
peper
zout
olijfolie
Voor de visversie:
blikje tonijn op water
kappertjes
rode paprika
rode ui
peper
zout
olijfolie
Bereiding:
(Voor de vleesversie). Snij alles in kleine blokjes en meng het in een schaal. Voeg een scheutje olijfolie, peper en zout bij en goed mengen. Leg de bladerdeeg op een bord en vul het met het mengsel. Vouw de uiteinden van het bladerdeeg naar elkaar toe, zodat het een 'driehoek' vormt. Doe er niet al te veel mengsel in, omdat het in de oven kan knappen!. Laat het ongeveer 25 minuten in de over gaar worden en smullen maar!. Lekker met een frisse rucolasalade en cherrytomaatjes. Voor de visversie geldt de voorbereiding hetzelfde.
Receptnummer: 11910 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees/Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept