Nieuws   Zoeken 

Rob's pie
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram kipfilet
1 pot kersen op sap 350 gr.uitlekgewicht
250 ml crême fraiche
2 pakjes kerrysaus (Knorr)
Geraspte kaas
Bladerdeeg (10/12 velletjes)
Bereiding:
Kipfilet in kleine stukjes snijden. Kersen afgieten (let op kersen zonder pit nemen). Kipfilet in olijfolie op hoog vuur wokken. Als de kip gaar is dan de kersen er door heen. Paar minuten op klein vuur. Crême fraiche er doorheen en kerrysaus droog toevoegen. Alles goed door elkaar roeren. Oven voorverwarmen op 225 graden. Ovenschaal invetten met olijfolie of boter en randen vullen met bladerdeeg. De vullig in de schaal doen en de bladerdeeg er overheen vouwen. Rest met bladerdeeg afdekken. Geraspte kaas over het geheel strooien en in de oven plaatsen. 25 minuten op 225 graden laten bakken.
Receptnummer: 11974 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Als variant kunnen ook bami-groenten of een pak roerbak-groenten worden genomen in plaats van kersen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept