Nieuws   Zoeken 

Patries' turks potje
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram rundergehakt
2-3 tenen knoflook
peper en zout
komijnpoeder (djintan)
4 el tomatenketchup
3 el yoghurt
150 ml slagroom (of zure room)
2 el olijfolie
Bereiding:
Bak het gehakt rul in de olie met de knoflook. Doe er peper, zout en komijnpoeder bij en laat het gehakt verder gaar worden. Doe er vervolgens de tomatenketchup bij en laat het geheel ca. 5 minuten pruttelen!. Roer de yoghurt erdoor, laat goed doorwarmen en voeg als laatste de room toe.
Receptnummer: 12011 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Lekker met turks brood en slaatje ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept