Nieuws   Zoeken 

Jan's hemelse gamba's
Ingredienten: (4 pers.):
1 a 1/2 pond gamba's
bosje koriander fijngehakt
bosje peterselie fijngehakt
4 teentjes knoflook fijngesneden
scheutje citroensap
Olijfolie
Zout & peper
Bereiding:
Maak de Gamba's schoon (kop, pootjes en pantser eraf). Doe een scheutje olijfolie in een wok of diepe hapjespan en laat dit goed heet worden. Fruit de knoflook en voeg de gamba's toe. Een paar maal omscheppen en dan de koriander en peterselie toevoegen. Weer een paar maal omscheppen en de citroensap toevoegen. Afmaken met zout en peper naar smaak en opdienen zodra de gamba's gaar zijn.
Receptnummer: 12023 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Dit recept is zooooo makkelijk en lekker. Combineerd perfect met een cous cous salade
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept