Nieuws   Zoeken 

Els kapucijnerschotel
Ingredienten: (4 pers.):
Groot blik veldertjes(jonge kapucijners)
400 gram rundergehakt
1 dikke prei
1 grote ui
1 a 2 pakjes diepvriessoepgroenten
2 plakken salami van ong. 1 ons pst.
mix voor kapucijnerschotel van Honig
1 a 2 theelepel mosterd
Klein scheutje ketchup
Bereiding:
Het gehakt zonder boter rul bakken als dit bijna gaar is, prei in dunne ringen en ui in snippers snijden even mee laten bakken met het gehakt, de plakken salami in kleine brokjes snijden dit ook even mee laten bakken dan de pakjes soepgroenten (ik laat het van te voren ontdooien! ! )erbij en de mix voor kapucijnerschotel lekker door laten warmen mosterd en een klein beetje ketchup voor de smaak!. Lekker met een salade van ijsbergsla!
Receptnummer: 12147 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
makkelijke voedzame en smakelijke maaltijd ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept