Ingredienten: (4 pers.):
1 pak aardappelpuree voor ovenschotels (à 2 zakjes)
1 grote ui
2 1/2 eetlepel zonnebloemolie
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1 blikje maïskorrels (300 g)
2 blikken kalfsragout (400 g)
zout
peper | Bereiding:
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 1 minuut fruiten. Groentemix toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Maïs laten uitlekken. Kalfsragout en maïs toevoegen en even meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Ovenschaal invetten met rest van olie. Ragoutmengsel in ovenschaal scheppen. Afdekken met laag puree. Schaal in oven ca. 15 minuten gratineren. |