Nieuws   Zoeken 

Betty's ovenschotel met kalfsragout
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak aardappelpuree voor ovenschotels (à 2 zakjes)
1 grote ui
2 1/2 eetlepel zonnebloemolie
1 zak Italiaanse groentemix (400 g)
1 blikje maïskorrels (300 g)
2 blikken kalfsragout (400 g)
zout
peper
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 1 minuut fruiten. Groentemix toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Maïs laten uitlekken. Kalfsragout en maïs toevoegen en even meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Ovenschaal invetten met rest van olie. Ragoutmengsel in ovenschaal scheppen. Afdekken met laag puree. Schaal in oven ca. 15 minuten gratineren.
Receptnummer: 12153 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept