Nieuws   Zoeken 

Barb's zelfgemaakte huzarensallade
Ingredienten: (3 pers.):
500 gram Aardappelen
halve pot augurken
halve pot zilveruitjes
4 eieren
1 blikje smac of lunchmeat
1 pot sandwitch/boterhams preat
4 eetlepels maynaise
4 eetlepels ketchup
Bereiding:
Schil de aardappelen en kook ze gaar. Kook de eieren gaar. Snij de smac in blokjes, en doe ze in een grote schaal. Snij de augurken fijn in dezelfde schaal. Halveer de zilveruitjes, en gooi ze bij de rest. Gooi daarna de hele pot sandwitschspreat erbij. Daarna ook de mayonaise en de ketchup. Als de aardappelen en de eieren gaar zijn gooi je het ook in de schaal. Daarna stamp je alles fijn met de stamper. Kijk of het niet te dik is, anders doe je er nog wat mayonaise bij. Je kan het warm eten, maar koud vind ik persoonlijk het lekkerst. Je kan de sallade opmaken met veel mayonaise op de huzarensalade, wat je gladstrijkt met een lepel. Je kan het afwerken met gehalveerde eieren, wat peterselie, gehalveerde augurken en zilveruitjes. Daarna strooi je er wat kerriepoeder en paprikapoeder over, voor de leuke kleur.
Receptnummer: 12221 | Categorie: Salade | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept