Ingredienten: (10 pers.):
1 rundvleestablet
4 ons soepvlees
4 ons gehakt
1 flesje maggi basis groentesoep
2 zakjes mix van knor voor
boerensoepgroenten
2 zakjes boerensoepgroenten
halve bloemkool in roosjes
klein beetje vermicelli
middel van honig
| Bereiding:
Een pan van 5 liter met ongeveer 10 cm water opzetten, soepvlees erin doen, 1 uur 30 min zachtjes laten koken met rundvlees tablet, met een schuimspaan schuim eraf halen. Ik doe dit altijd een avond vantevoren. Als het dan afgekoeld is, zet ikhet in de ijskast. Dan is het de andere dag zo klaar. De andere dag pan op het vuur,flesje maggi basis. Groentesoep en2 zakjes mix van knor aan de kook brengen, dan de balletjes, soepgroenten,en de bloemkoolroosjes erbij en aan de kook brengen. Ketel water en de pan vol gieten. Dan beetje vermicelli en 10 min zachtjes koken. Als je het niet direct opeet,. Gelijk de pan in koud water zetten, dan blijft de groenten en vermicelli stevig. Eet smakelijk. |