Nieuws   Zoeken 

@strid's kipstokjes met kroepoekkorstje
Ingredienten: (4 pers.):
pondje kipfilet
bloem
2-3 eieren
zakje ongebakken kroepoek
sateprikkers
frituurpan
Bereiding:
Snijd de kip in blokjes en rijg stokjes. Doe wat bleom op een bord. Kluts de eieren los. Verpulver in een keukenmachine of met een deegroller de ongebakken kroepoek in hele kleine stukjes (geen poeder). Wentel de stokjes door de bloem en schud af, dan door het eimengsel draaien en dan door de kroepoek. Direct in de frituurpan en een paar minuutjes frituren. Lekker met pindasaus, rijst en oosterse komkommersalade.
Receptnummer: 12310 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Je kan ook een stukje kip op een cocktailprikker doen en het dan serveren als een borrelhap met een bakje pindasaus om te dopen.

Dit recept komt uit de wereld van K3, wij hebben het geprobeerd en vonden het heel erg apart.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept