Nieuws   Zoeken 

Jan's groenten schotel voor bij vis in tomaten saus
Ingredienten: (4 pers.):
4 sjalotjes
2 teentjes knoflook
3 blaadjes Daoen djeroek poeroet
1 tl gemalen kentjoer
1 dessertlepel sambal
gemalen kokos
zout en peper
3 ons spruiten
2 stronkjes broccoli
Taugé
wat water
Bereiding:
Spruiten 5 minuten in water laten koken
Broccoli toevoegen en 5 minuten koken
Taugé toevoegen en 5 minuten koken
Dan in wok knoflook en sjalotjes in wat hete olie fruiten
Dan Daoen djeroek poeroet en kentjoer en sambal toevoegen en het geheel goed doorroeren.
Dan kokos toevoegen en goed doorroeren en wat water toevoegen.
Dan groenten toevoegen en goed doorroeren en even laten laten staan op een laag vuur.
Receptnummer: 1232 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept