Nieuws   Zoeken 

Erik's pasta met spitskool en pijnboompitten
Ingredienten: (2 pers.):
250 g Vlinderpasta
1 hele spitskool
1/2 zakje pijnboompitten
1/2 zakje geraspte kaas
150 gr gerookte ontbijtspek (plakjes)
2 teentje knoflook
1 eetlepel olijfolie
Bereiding:
Laat een pan water koken en voeg de pasta toe. Snij de gerookte spek in reepje en doe deze in een verhitte wok. Laat het spek een beetje uitbakken, goed omroeren op en middelhoog vuur. Overtollig spekvet afscheppen. Voeg olijfolie, pijnboompitten en geperste knoflook toe op laag vuur, 2 minuten laten bakken. Snij ondertussen de de kool doormidden, verwijder het harde midden gedeelte en snij de rest in reepjes. Kool toevoegen, 8 min bakken totdat deze gaar is. Pasta aan de kool toevoegen, geraspte kaas er door, omscheppen en serveren
Receptnummer: 12378 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
snel klaar en zeer smakelijk
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept