Nieuws   Zoeken 

Dorien's gevulde italiaanse bol
Ingredienten: (2 pers.):
350 gram gaar rundvlees.
2 italiaanse bollen.
1 eetlepel olijfolie.
1 teentje knoflook.
1 bosuitje.
1 vleestomaat in fijne blokjes. gesneden.
1 theelkepel grove mosterd.
1 theelepel balsamicoazijn.
1 eetlepel pamazaanse kaas.
Bereiding:
Voorbereiding:Verwarm de oven op 125 graden. Pel en snipper het teentje knoflook. Maak de bosuitjes schoon en snijd het in reepjes. Snijd de rundvlees in fijne blokjes. Snijd het kapje van de broodbollen en duw het deeg naar de bodem. Verwarm de bolleb in de oven. Fruit de knoflook, bosuit en de tomaat in de olijfolie. Voeg het vlees toe en bak dit even mee. Breng het vlees op smaak met de mosterd, de azijn en de pamazaanse kaas. Vul de broodbollen met het vlees en zet het kapje weer op de bol
Receptnummer: 12386 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
lekker met groene sla.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept