Nieuws   Zoeken 

Anneke's roerbak witte kool met gember, kerrie en knoflook
Ingredienten: (4 pers.):
witte kool
rozijnen
3 appels
1 ui
gemalen kokos
fijngemalen cashew noten
verse gember (poeder kan ook)
verse knoflook (poeder kan ook)
kerriepoeder
beetje zout
Bereiding:
In een wok/grote hapjespan:Ui fruiten in wat olijfolie. Knoflook (uitgeperst) en gember (fijn gesneden) erbij. Dan de fijngesneden kool, veel kerriepoeder en een klein beetje zout (zout hoeft niet per se) mee bakken. Na +/- 10 minuten de geschilde en klein gesneden appels en de (evt. Gewelde) rozijnen erbij. Als alles goed warm is kan het opgediend worden. Over het gerecht een flinke laag gemalen kokos en daarna de gemalen cashewnoten strooien. Lekker met (zilvervlies)rijst of kleine aardappels.
Receptnummer: 12424 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept