Nieuws   Zoeken 

Mo's kiphachee met crème fraîche
Ingredienten: (2 pers.):
250 gr kipfilet in reepjes
25 gr boter
150 gr gesneden uien
1/2 el basterdsuiker
1/2 kippebouillontablet
3 el crème fraîche (kamertemp.)
zout
versgemalen peper
Bereiding:
Verhit de boter in een wok (of braadpan) en roerbak de uien met de suiker goudbruin. Voeg de reepjes kip toe en roerbak ze 1 min. Mee. Voeg 1 dl water, de verkruimelde bouillontablet en de crème fraîche toe en breng al roerende aan de kook; laat de hachee ca. 3 min. Zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper. Lekker met rijst of mihoen.
Receptnummer: 12483 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Uit een boekje en met recht een 'snelklaar' recept! Je kunt natuurlijk nog wat extra kruiden toevoegen, afhankelijk van je smaak.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept