Nieuws   Zoeken 

Mo's visragoût met prei en champignons
Ingredienten: (2 pers.):
1 blikje geconcentreerde champignonsoep
1/8 l slagroom
200 gr diepvries kabeljauwfilet
ontdooid
125 gr gesneden prei
125 gr gesneden (kastanje)champignons
zout & versgemalen peper
Bereiding:
Breng de soep met de slagroom zachtjes tegen de kook aan; roer af en toe. Snijd intussen de fisvilet in stukjes. Roer de stukjes vis, prei en de champignons door het champignon-roommengsel. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de vis ca. 6 min zachtjes pruttelen. Breng de ragoût op smaak met zout en peper en verdun eventueel met water tot de gewenste dikte. Lekker met rijst of pasta en een salade!
Receptnummer: 12484 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Lekker & snelklaar!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept