Mo's visragoût met prei en champignons |
Ingredienten: (2 pers.):
1 blikje geconcentreerde champignonsoep
1/8 l slagroom
200 gr diepvries kabeljauwfilet
ontdooid
125 gr gesneden prei
125 gr gesneden (kastanje)champignons
zout & versgemalen peper | Bereiding:
Breng de soep met de slagroom zachtjes tegen de kook aan; roer af en toe. Snijd intussen de fisvilet in stukjes. Roer de stukjes vis, prei en de champignons door het champignon-roommengsel. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de vis ca. 6 min zachtjes pruttelen. Breng de ragoût op smaak met zout en peper en verdun eventueel met water tot de gewenste dikte. Lekker met rijst of pasta en een salade! |
Receptnummer: 12484 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min. |
Opmerking: Lekker & snelklaar! |
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl |
Functies: Print dit recept |