Nieuws   Zoeken 

Patries' visschotel met reepjes gerookte zalm
Ingredienten: (4 pers.):
4 visfilets (tarbot
kabeljauw
tong)
1 glas droge witte wijn
2 dl visbouillon
kervel dille munt
2 dl room
reepjes gerookte zalm
Bereiding:
De (even) in bouillon gepocheerde vis laten uitlekken en in beboterde ovenschotel leggen. De visbouillon met de room, de wijn, de kruiden en reepjes gerookte zalm mengen, eventueel wanneer u dit nodig vindt op smaak brengen met peper en zout en over de vis gieten. In een warme oven plaatsen tot alles goed heet is en het sausje goed broebelt - opdienen met aardappelen of rijst en glaasje witte wijn.
Receptnummer: 12548 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept