Nieuws   Zoeken 

Tineke's pikante frieten met kerriesaus en gehaktballetjes
Ingredienten: (4 pers.):
voorgebakken frieten
2 theelepels gemalen komijn
2 theelepels gemalen koreander
voor de saus:
3 eetlepels mayonaise
1 eetlepel volle yoghurt
2 eetlepels kerriepoeder
zout/peper
1 eetlepel water
3 eetlepels fijngehakte rozijnen
2 eetlepels geraspte kokos
500 gr gehakt
Bereiding:
Een sausje maken van de mayonaise, de yoghurt, water, het kerriepoeder, de rozijnen, kokos en peper en zout naar smaak. Ongeveer 30 min op smaak laten komen. De frieten frituren. De zout, peper, koreander en de komijn doorelkaar roeren en over of bij de frieten serveren. Lekker met kleine gehaktballetjes en roergebakken sperziebonen met sambal. Smakelijk eten
Receptnummer: 12583 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept