Nieuws   Zoeken 

Anja's hollandse ovenschotel
Ingredienten: (2 pers.):
200 gram gehakt
400 gram Hollandse roerbakgroenten (zak)
kaassaus
extra geraspte kaas
Italiaanse tuinkruiden (Silvo)
Bereiding:
Gehakt rulbakken, als het bruin is de Hollandse roerbakgroente erbij doen en even meebakken. Ondertussen de kaassaus maken volgens de verpakking. Als de kaassaus klaar is, kan in een ingevette ovenschaal het gehakt/ groentenmengsel. Dan de kaassaus erover gieten. Eventueel de gerapste kaas erbij (Is wel lekkerder voor de smaak) en de italiaanse kruiden. De schotel moet ongeveer 10 tot 15 minuten in de oven op 200 graden. Erg lekker met gebakken aardappeltjes.
Receptnummer: 12646 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Makkelijk en lekker!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept