Nieuws   Zoeken 

Sueleyka's sue's spaghetti carbofunghi met zalm
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak spaghetti
1 á 2 stronken brocolli
1 á 2 blikjes zalm
1 bakje champignons
1 ui
2 pakjes Mix voor
tuinkruiden-roomsaus
olie
Bereiding:
Snijd de brocolli in kleine stukken en kook ze ca 10 minuten voor. Snijd de champignons in plakjes en de ui snipperen. Beetje olie in een wok en goed verhitten. Dan de ui in de wok fruiten en daarna de champignons erbij en lekker meebakken. Als de Brocolli 10 minuten heeft gekookt, deze toevoegen aan het champignons/ui mengsel. Even lekker mee door bakken. Ondertussen de zalm ontdoen van vel en graten en een beetje fijnmaken. Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en zorg dat de spaghetti aanstaat. De saus toevoegen aan de ui met champignons en brocolli. Saus op klein vuur laten staan. Als de spaghetti klaar is kun je die afgieten en even onder koud water afspoelen, uit laten lekken en dan lekker aan tafel. Eet smakelijk!
aanvulling:
De zalm kan door de saus, maar ook over de saus gestrooid worden. Net wat je zelf wil!
Receptnummer: 12687 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit recept is toevallig vandaag ontstaan toen ik een buurvrouw hielp met iets lekkers te verzinnen met wat ze nog in de kast en koelkast had.
Ik ben zelf geen fan van pasta, maar dit was werkelijk erg lekker.
Ga het zelf zeker ook eens maken!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept