Nieuws   Zoeken 

Tine's chinese visfondue in bouillon
Ingredienten: (4 pers.):
forelfilet
tarbot
zalmfilet
schol
courgette
bleekselderij
prei
bosuitjes
champignons
sojasaus
citroensap
olie
Bereiding:
Stukjes vis en eventueel groenten worden gegaard in hete visbouillon. Je kan de bouillon zelf maken,maar ook bouillonblokjes gebruiken. Gebruik schepnetjes om de stukjes vis in te leggen,zodat de vis niet uit elkaar valt. Vrijwel alle stevige vis kan je hier voor gebruiken. Paneer en kruid de vis NIET. Dit lost op in de bouillon. Marineer de vis eerst in een paar eetlepels sojasaus,citroensap en olie.
Receptnummer: 12707 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Tips voor fondue in bouillon:visrolletjes van forelfilet,tarbot en schol gevuld met courgettereepjes,bleekselderij,prei,bosuitjes,champignons.
Visspiesjes:rijg voor iedereen aan een spiesje 2 blokjes vis met daartussen een plakje courgette en een garnaal.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept