Nieuws   Zoeken 

Petr@'s gevulde appels
Ingredienten: (6 pers.):
6 kleine rode appels
150 gr. vers witbroodkruimels
1 kleine fijngesnipperde ui
peper en zout
2 eetl marinade van honing en chilipepers
1 eetl rozijnen.
Bereiding:
Haal het klokhuis uit de appels. Snijd meer vruchtvlees weg uit het midden zodat het gat wat groter word. Snijd dit vruchtvlees fijn en meng het met de broodkruimels. Roer de rest van de ingredienten erdoor. Vul hiermee de appels. Maak kommetjes van aluminiumfolie of gebruik een folieschaal(die voor de bbq). Strijk er de marinade over. Zet de appels 30 minuten in een oven op 220 C.
Receptnummer: 12731 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 40 min.
Opmerking:
de marinade van honing en chilipepers zet ik ook op de lijst..
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept