Nieuws   Zoeken 

Sophie's gehakt-saltimbocca
Ingredienten: (4 pers.):
1 ui
500 gr rundergehakt
1 ei
zout/peper
paneermeel
8 grote salie blaadjes (vers)
8 plakken parmaham
boter
Bereiding:
Ui in hele kleine stukjes snijden of hakken. Beetje boter smelten en hierin de ui 5 minuten bakken en af laten koelen. Gehakt mengen met ui, paneermeel en ei en er 8 platte gehakt schijven van maken. Peper en zout erover strooien en aan beiden kanten bruin bakken in een koekenpan. Gehakt goed gaar laten worden en uit de pan halen. Gehakt afdekken met aluminiumfolie en warm houden. Leg op elke plak parmaham een salieblaadje en steek dat met een prikker vast. Bak de parmaham even aan beide kanten in de overgebleven braadboter. Leg op elke gehaktschijf een plakje ham met salie. Direct serveren.
Receptnummer: 12802 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Lekker met gebakken aardappelen en Italiaanse roerbakgroente.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept