Nieuws   Zoeken 

Patries' biefstuk met kruidenkaas
Ingredienten: (4 pers.):
4 biefstukken
100 gr gerookt spek
2 sjalotten
150 gr kruidenkaas
1/4 blokje vleesbouillon
2 el olijfolie
1 eetlepel boter
1 eetlepel bloem
peper en zout
Bereiding:
Kruid de steaks met peper en zout en bak ze in de olie. In een andere pan bak je het fijngesneden gerookt spek en de gesnipperde sjalotten in de boter. Giet de vleesbouillon eroverheen (water/blokje). Voeg er de kruidenkaas aan toe, goed roeren en even laten sudderen! ! Indien nodig indikken met beetje bloem/water. Smakelijk.
Receptnummer: 12889 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Opdienen met frietjes en bakje veldsla met witloof.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept