Nieuws   Zoeken 

Christa's shoarmaschotel met boontjes
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr shoarma
1 kg boontjes
8 aardappelen
1 bekertje creme fraise
Bereiding:
Aardappelen schillen,wassen en 15 minuten koken met een beetje zout. Verse boontjes punten, wassen en beetgaar koken. De shoarma bakken. Het gas uit doen en er een bekertje creme fraise doorroeren. Dan de boontjes erdoor roeren. De ovenschaal invetten en de shoarmamassa erin. De aardappelen in schijfjes snijden en deze er boven op leggen (de boontjes bedekken). Dan afdekken met een beetje paneermeel,geraspte kaas en klontje margarine. Even in de oven om de kaas te laten smelten en een kleurtje geven op 200 graden.
Receptnummer: 12929 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
i. p. v. boontjes zijn spruitjes ook heel smakelijk.
Je kunt het van te voren klaarmaken, laat thuis komen en dan een half uur in de oven op 200 graden(het moet dan meer doorwarmen)en heerlijk eten
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept