Ingredienten: (4 pers.):
2 kipfilets (400 gr)
zout,peper,
75 gr. boter
8 plakken rauwe ham
200 gr. champignons
1 tl paprikapoeder
1/8 ltr room
2 lepels parmezaanse kaas
eventueel witte wijn
macaroni | Bereiding:
snijd de kipfilets elk in vier lange stukken, wrijf ze in met zout en peper en bak ze snel aan in het grootste gedeelte van de boter. Wikkel elk stukje in een plakje rauwe ham. maak de champignons schoon en snijd de grote in plakjes. In de achtergebleven braadboter fruit u de champignons. Tijdens het fruiten strooit u paprikapoeder erover. Leg de kipfiletpakketjes in een niet al te grote stoofpan. Schep de champignons met de braadboter eromheen. Roer een papje van de kaas met de room en eventueel een beetje witte wijn en giet dit over het geheel. Hierbovenop legt u de rest van de boter. Doe de deksel op de pan en laat het geheel 15 minuten stoven. Kook de macaroni. Roer een niet te bescheiden klont boter door de macaroni en serveer deze met kip bologna Eet smakelijk |