Nieuws   Zoeken 

Margreet's italiaanse varkensfiletlapjes
Ingredienten: (4 pers.):
4 varkensfiletlapjes (ongeveer 75 gram per stuk)
peper
zout
1 ei
paneermeel
125 g boter
2 plakken rauwe ham
2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding:
Bestrooi het vlees met peper en zout. Klop in een kommetje het ei los met 1 eetlepel water. Strooi wat paneermeel op een bord. Haal de filetlapjes eerst door het ei en dan door paneermeel. Verhit 100 gram boter en bak hierin het vlees in ongeveer 10 minuten aan beide kanten mooi bruin. Snijd de plakjes ham een keer doormidden. Leg op elk filetlapje een half plakje ham, strooi er de kaas over en leg er een klontje boter op. Leg een deksel op de pan en laat het vlees nog ongeveer 5 minuten stoven tot de kaas is gesmolten. Leg het vlees op een schaal. Maak de jus af met een scheutje water en geef deze er apart bij. Lekker met aardappelen en bloemkool.
Receptnummer: 13255 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept