Nieuws   Zoeken 

Betty's penne met kruidenroomkaas, ham en asperges
Ingredienten: (2 pers.):
kuipje roomkaas
verse peterselie
verse bieslook
teentje knoflook
1 ons ham
klein potje witte asperges
versgemalen zwarte peper
200 gr. penne
Bereiding:
Kruiden fijn snijden. Teentje knoflook erbij persen. Ham fijn snijden. Asperges fijn snijden. Eventueel kan dit allemaal ook m. B. V. Een hakmolen. Vervolgens roomkaas er door roeren. Saus opwarmen in de magnetron of in een klein pannetje op het vuur. Penne koken volgens aanwijzigingen pak. Afgieten en met een drupje olijfolie terug in de pan doen. Penne op diepe borden doen en saus er overheen. Paar takjes peterselie om het af te maken.
Receptnummer: 13264 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept