Nieuws   Zoeken 

Ingo's home made asperge soep...!!!!
Ingredienten: (4 pers.):
40 gr. boter
50 gr. bloem
1 lt. aspergebouilon
1 dl slagroom
gekookte asperges
bieslook (vers)
Bereiding:
Laat de boter smelten in een pan, laat het uitbruisen, niet kleuren en voeg in 1 x de bloem toe. Blijf roeren tot mengsel (is roux)gaat binden en begint te glanzen(dan is het gaar). Laat de roux afkoelen. Schenk al roerende de hele aspergebouilon op de koude roux roer het tot een gladde soep en laat het circa. 15 min. Zachtjes koken. Zeef de soep en voeg de room toe. Breng op smaak met zout en peper!. Serveer de soep met (*de al gekookte asperge stukjes) en gehakte bieslook. Voor de boulion:. Kookvocht van asperges; 15 min asperges met schillen erin laten koken dan schillen eruit en stukjes asperges apart leggen en klaar!
Receptnummer: 13267 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Overheerlijke Soep
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept