Nieuws   Zoeken 

Marianne's meervalfilet in groentesaus
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram meervalfilet (diepvries)
3 paprika's
2 uien
400 gram sperzieboontjes
2 pakjes kruidenboter
peper
zout
kerrie
aardappels
Bereiding:
Snij de uien, bak ze kort in de pan. Snij de paprika en doe deze erbij. Leg de bevroren vis (kan ongesneden) en de sperziebonen er boven op. Beetje water erbij doen. Deksel op de pan. Laat stomen tot vis en sperziebonen gaar zijn (10-15 min). Doe halverwege de peper, zout en kerrie naar smaak erbij. Als gaar is, kruidenboter er bij doen en laten smelten. Let op dat er niet te veel vocht meer in de pan zit als je de boter er bij doet. Eetsmakelijk
Receptnummer: 13285 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Serveer er gekookte aardappels bij.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept