Nieuws   Zoeken 

Hanny's lasagne met perzik en amandelschaafsel
Ingredienten: (3 pers.):
amandelschaafsel (Baukje)
1 blik (uitgelekte) perzikschijfjes
2 pkajes Mon Chou
zakje parmezaanse kaas
2 zakjes spaghettisaus (Knorr)
champignons
ketjap
1 pond gehakt
peper
zout
lasagnevellen
Bereiding:
Maak de spaghettisaus zoals aangegeven op de verpakking. Bak de champignons zachtjes uit, doe het vocht van de champignons bij de spaghettisaus, samen met een scheutje ketjap. Voeg wat peper en zout aan de gehakt toe en bak het rul. Ovenschotel met een beetje spaghettisaus insmeren en (voorgekookte) lasagnevellen erop. Restant van de saus bij de gehakt doen. 1 e laag: 1/4 deel gehaktsaus + champignons. Lasagnevellen erop. 2 e laag: 1/4 deel gehaktsaus + amandelschaafsel. Lasagnevellen erop. 3 e laag:1/4 deel gehaktsaus + in stukjes gesneden perzik. Lasagnevellen erop. 4 e laag: restant gehaktsaus. In stukjes gesneden mon-chou + geraspte kaas erover strooien. Ongeveer. 45 min. In de oven op 220 C. Lekker.
Receptnummer: 13349 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Check tussendoor het gerecht in de oven even. Met name als de lasagnevellen al voorgekookt zijn kan de oventijd verkort worden met een kwartiertje. Hoofdzaak is dat het gerecht goed warm is en mon-chou en kaas samengesmolten zijn tot een
lekker knapperig korstje
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept