Nieuws   Zoeken 

Lisette's hollandse roerbakgroente met paksoi, snitzel-reepjes en knoflook-gekru
Ingredienten: (3 pers.):
- 700 gram ronde/vierkante voorgekookte aardappeltjes
doosje "mix voor Aardappel idee"
knoflook-tuinkruiden
van Honig.
1 struik paksoi
1 zakje Hollandse roerbakgroenten a 250 gram.
2 tl zout
1 el paprika poeder
1 el oestersaus
1 el ketjap
wok olie
2 snitzels
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bereid de aardappelblokjes of rondjes met de "mix voor Aardappel idee" zoals de bereidingswijze op het doosje hiervan. Als de aardappeltjes in de oven zitten, snijdt je de snitzels in kleine dunne reepjes. Doe de olie in een wok-pan, en laat de olie heet worden. Doe hierna de snitzel-reepjes in de wok, en bak ze bruin. Ondertussen snijdt je de paksoi aan kleine stukken. Snij een stuk van het onderste gedeelte van de paksoi af, dit gebruik je niet, de rest kun je allemaal gebruiken. Als de snitzelreepjes mooi bruin zijn, gooi je het zakje roerbakgroenten in de wok, en roer je dit door de snitzel-reepjes. Daarbij gooi je het zout, paprikapoeder, oestersaus, en ketjap door de groenten. Goed door roeren. 10 minuten voordat de aardappeltjes klaar zijn, doe je de reepjes paksoi erbij, zodat ze lekker knapperig blijven. Serveer de aardappeltjes en de roerbakgroenten apart.
Receptnummer: 13374 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min.
Opmerking:
Je kunt ook champignons of cashew-noten er nog extra bij in doen, is ook erg lekker! ! !
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept