Nieuws   Zoeken 

Paul's tagliatelle met champignons/ spek in roomsaus
Ingredienten: (4 pers.):
500 gram tagliatelle
250 gram verse champignons
1 grote ui
250 gram gerookt spek (aan een stuk)
2 pakjes culinair room (campina)
1 el olijfolie
peper en zout
Bereiding:
Snijd het gerookte spek in kleine stukjes en braad dit in de olijfolie.
Schil de ui, snipper ze in grote stukken en doe ze bij het spek.
Was ondertussen de champignons en snij ze in stukken of plakjes.
Doe deze champignons ook bij het spek.
Verwarm ondertussen het water en kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op het pak.
Als het spek en de champignons goed gaar zijn doe je er peper en zout naar smaak bij.
Zet nu het vuur klein en voeg de culinair room erbij.
Verwarm de saus al roerend.
Serveer de tagliatelle op borden met daaroverheen de saus.
Smakelijk eten.
Receptnummer: 1356 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Paul Roijen
Opmerking:
Als je van pittig houdt dan kun je ook nog enkele spaanse pepers in de saus toevoegen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept