Nieuws   Zoeken 

Mama's ovenschotel
Ingredienten: (4 pers.):
pond gehakt
pak puree voor ovenschotel
zakje kaassaus
spekjes
fijn gesneden andijvie (ongeveer 400 gr)
paneermeel
mozzerella
Bereiding:
Rul het gehakt met aan in olijfolie( zonder zout). Voeg spekjes toe. Als bruin is andijvie erbij en effe roerbakken. Ondertussen oven voorverwarmen op 200 c. Maak de puree voor ovenschotel volgens aanwijzingen op het pak (beide zakjes). Voeg het zakje voor de kaassaus erbij en 200 ml water. (heb je dus puree met kaas smaak). Ovenschaal vullen met gehakt-andijvie mengsel. Mozzerella in plakjes erop. Afdekken met de puree. Paneermeel erop en evt wat boter. 30 min in de oven
Receptnummer: 13648 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Een zelf gefabriceerd recept
Gaat erin als ...
Was zeer geslaagd
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept