Nieuws   Zoeken 

Agnes' pasta met courgette en tonijn
Ingredienten: (4 pers.):
4 el olijfolie
25 gram boter
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook uit de pers
2 1/2 courgette in plakken
doosje champignons in plakken
Vers gemalen peper
2 tl milde paprikapoeder
1 el dille
gehakt (niet de stengels)
1 el gedroogde oregano
1 bekertje creme fraiche
Parmezaan of andere geraspte kaas
3 kleuren Pasta
2 kleine blikjes tonijn
Bereiding:
Bereidingswijze:. Verwarm de oven voor op 180 gr. Vet een platte ovenschaal in met wat olijfolie. Laat de tonijn uitlekken. Verdeel de tonijn over de bodem. Verhit olie en boter en fruit ui en knoflook glazig. Zet vuur hoger. Voeg courgette en zwarte peper toe; schep alles goed om. Bak alles 5-10 minuten en zorg dat de plakken aan beide zijden gebakken worden. Voeg de champignons toe en bak mee. Als ze bruin zijn, voeg je paprikapoeder, dille, oregano en creme fraiche toe. Roer even goed door. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Schep op de tonijn. Bestrooi met de kaas. Zet in de oven, ± 15 minuten. Kook de pasta.
Receptnummer: 13691 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Tja, dit is gewoon errug lekker!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept