Nieuws   Zoeken 

Ria's varkenshaas met kastanjechampignons
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. kastanjechampignons
6 bosuitjes
2 tl paprikapoeder
zout
peper
50 gr. boter
1 bekertje crème fraîche
2 el cognac
400 gr. varkenshaas
100 gr. bacon
Bereiding:
Vlees en champignons in plakjes snijden.
Bacon en bosuitjes snijden.
Vlees bestrooien met paprika, zout en peper.
In boter vlees, bacon, champignons en bosuitjes ongeveer 5 minuten roerbakken
Crème fraîche en cognac toevoegen en nog ongeveer 5 minuten zacht koken. Indien nodig nog wat peper erboven malen.
Receptnummer: 1578 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: ria
Opmerking:
lekker met gekookte aardappeltjes en broccoli.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept