Nieuws   Zoeken 

Jesper's gerecht met rookworst, prei, aardappels en tomatenpuree
Ingredienten: (2 pers.):
rookworst (250 gr.)
2 uien
1 prei
1 rode paprika
2 aardappelen
tomatenpuree (bijv. Tomato Frito)
creme fraiche (bakje 125 ml)
boter
zout
peper
Bereiding:
Kook de aardappels. Snijd de uien in grove stukken. Smelt de boter in een pan en fruit de uien. Snijd de rookworst in plakjes en voeg die toe aan het gerecht. Even laten opwarmen (niet te lang bakken). Snijd de prei in ringen en de paprika in blokjes, voeg ze toe en laat de groenten even gaar worden. Snijd de aardappels in blokjes en voeg ze toe. Voeg zout en peper toe en meng goed. Dan de tomatenpuree toevoegen; niet teveel (het gerecht moet niet helemaal "zwemmen") en meng goed. Daarna creme fraiche toevoegen; ook weer niet teveel (1/2 bakje is al voldoende). Even goed laten opwarmen, en eet smakelijk!
Receptnummer: 1630 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jesper de Jong
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept